Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ μίλησε για τις επιλογές που υπάρχουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τις επιλογές που υπάρχουν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέλυσε ο Άνταμ Σίλβερ. Ο κομισάριος του ΝΒΑ αναφέρθηκε στη διαχείριση του κορωνοϊού και στις επιπτώσεις που έχει στη διοργάνωση, παραδεχόμενος ότι έχουν τεθεί υπό συζήτηση διάφορα σενάρια.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός παράγοντας ανέφερε:

«Πρέπει αν υπάρξουν τρεις επιλογές. Πρώτη μπορούμε να κάνουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει; Με την παρουσία 19.000 θεατών, κανονικά ως το τέλος; Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνουμε τα παιχνίδια χωρίς θεατές, με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων στο γήπεδο, που θα έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστ.

Τρίτη είναι αν μπορούμε να συνεχίσουμε την στιγμή που υπάρχει αυτή η τρέλα, η σκληρή πραγματικότητα, όπου τα τηλεοπτικά δίκτυα ασχολούνται με την πανδημία. Τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η υστερία σε εμάς, στο πρωτάθλημα εφόσον ξεκινήσει και πάλι.

Ξέρω ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν κανονικά την χρονιά, είναι απλά παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Αλλά θα ξεκινήσουμε όταν οι αρμόδιες αρχές Υγείας μας δώσουν το ΟΚ».

Πάντως, αυτό που ξεκάθαρα δεν φαίνεται να σκέφτεται ο Άνταμ Σίλβερ είναι η ακύρωση της σεζόν: «Όχι δεν το σκέφτομαι, δεν βρισκόμαστε εκεί ακόμα. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι σε φάση… άρνησης αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου ακόμα. Είμαι αισιόδοξος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr