
Σεπόλια : Δύο αντιαρματικά, καλάσνικοφ και τούνελ μήκους 25 μέτρων στη γιάφκα τουρκικής οργάνωσης
Ψάχνουν και άλλα κρυμμένα οπλοστάσια – Το παρασκήνιο των ερευνών
Δυο αντιαρματικά, μεγάλος αριθμός καλάσνικοφ και χειροβομβίδων όπως και άλλο πολεμικό υλικό άγνωστης προέλευσης – πιθανόν προέρχονται από την Συρία – βρέθηκε στο διαμέρισμα της οδού Αυλώνος στα Σεπόλια.
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα φέρεται να ανήκει σε μέλη του Επαναστατικού Λαϊκού Aπελευθερωτικού Κόμματος-Mετώπου DHKP-C της Τουρκίας και οι οποίοι φέρεται να σχεδίαζαν νέο κύκλο επιθέσεων στη γειτονική χώρα.
Στην κατοικία στα Σεπόλια βρέθηκε τούνελ μήκους 25 μέτρων που οδηγούσε τελικώς στο πεζοδρόμιο γειτονικού δρόμου και θα χρησιμοποιείτο σαν οδός διαφυγής.
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η σημερινή επιδρομή αποτελεί την κατάληξη πολύμηνης έρευνας της ΕΛ.ΑΣ και της ΕΥΠ και υπολογίζεται ότι, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις, πιθανόν να υπάρχει θαμμένος οπλισμός μελών της τουρκικής οργάνωσης σε δάση ή κι άλλες περιαστικές περιοχές της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι τουλάχιστον πέντε φορές την τελευταία δεκαετία – στου Γκύζη, στα Εξάρχεια, στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, στην Χίο κι αλλού – είχαν υπάρξει επιχειρήσεις των ελληνικών αρχών εναντίον δεκάδων μελών του DHKP-C
Πηγή: tovima.gr
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία
- Το σκεπτικό της απόφασης – «ανάσα» του Αρείου Πάγου για 350.000 δανειολήπτες του «νόμου Κατσέλη»
- Ακατάσχετος λογαριασμός: Αυξάνεται στα 1.600 ευρώ το όριο
- Εθνική: Μια εικόνα απο τα… προσεχώς
- Reuters: Η Ελλάδα θα φορολογήσει τα έσοδα από κρυπτονομίσματα
- Ιράν: Εκτόξευσε προειδοποιητικά πυραύλους και drones κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ στον Κόλπο του Ομάν





