Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης των έκτακτων μέτρων στην Ιταλία

Κοροναϊός : Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης των έκτακτων μέτρων στην Ιταλία

Η Ιταλίδα υπουργός Μεταφορών Πάολα Ντε Μικέλι τόνισε σήμερα ότι δεν αποκλείει την παράταση των έκτακτων μέτρων και περιορισμών και πέρα από τις 3 Απριλίου», ημερομηνία που έχει οριστεί ως «λήξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης" από την κυβέρνηση Κόντε

Η Ιταλίδα υπουργός Μεταφορών Πάολα Ντε Μικέλι τόνισε σήμερα ότι δεν αποκλείει την παράταση των έκτακτων μέτρων και περιορισμών και πέρα από τις 3 Απριλίου», ημερομηνία που έχει οριστεί ως «λήξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης» από την κυβέρνηση Κόντε.

«Θα το αποφασίσουμε βάσει των αριθμών και των γεγονότων. Δεν το αποκλείω, τις επόμενες ημέρες θα λάβουμε τις σχετικές αποφάσεις», είπε η υπουργός. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο εφοδιασμός με τρόφιμα θα συνεχίσει απρόσκοπτα σε όλη την χώρα.

Σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της κατάστασης στην Λομβαρδία, στο Μπέργκαμο (την πόλη με τα περισσότερα κρούσματα) ο δήμαρχος Τζόρτζο Γκόρι δήλωσε σήμερα ότι «τις πρώτες δυο εβδομάδες του Μαρτίου, ο αριθμός των νεκρών είναι τετραπλάσιος σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019».

Στο Μπέργκαμο πάντα, το στρατιωτικό σώμα των Alpini (ορεινοί καταδρομείς) τις ώρες αυτές στήνει νοσοκομείο εκστρατείας με καταυλισμό (όπως έχει ήδη συμβεί σε σεισμούς της βόρειας Ιταλίας), το οποίο θα είναι έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ και θα διαθέτει τριακόσιες κλίνες.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024