Ο Σωκράτης Διούδης έκανε την αρχή προτείνοντας ατελείωτο gaming για τις ώρες στο σπίτι. Σειρά πήρε ένας συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και έκανε τη δική του πρόταση για όσους μένουν μέσα εξαιτίας του κορωνοϊού.
Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού πρότεινε ασκήσεις γυμναστικής για να μην χάσει κανένας τη φόρμα του και παράλληλα έστειλε το μήνυμα του για την τήρηση της καραντίνας:
«Δεν ξεχνάμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Η προπόνηση δεν σταματάει ποτέ. Μένουμε σπίτι».
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.