Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαδικτυακό πάρτι: Αυτό το Σαββατόβραδο μένουμε σπίτι και... τραγουδάμε

Διαδικτυακό πάρτι: Αυτό το Σαββατόβραδο μένουμε σπίτι και… τραγουδάμε

Μετά το διαδικτυακό κάλεσμα το οποίο μας έβγαλε όλους στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που ρίχνονται στην 24ωρη μάχη κατά της πανδημίας, σειρά έχει και το διαδικτυακό… πάρτι.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες τα μπαράκια, τα κλαμπ και το αγαπημένο σου στέκει να κατέβασαν ρολά λόγω κοροναϊού και να μην έχουμε τρόπο να «ξεσκάσουμε», ωστόσο φαίνεται πως η λίγη φαντασία και όρεξη ξεπερνάει κάθε δυσκολία.

Μετά το διαδικτυακό κάλεσμα το οποίο μας έβγαλε όλους στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που ρίχνονται στην 24ωρη μάχη κατά της πανδημίας, σειρά έχει και το διαδικτυακό… πάρτι.

«Πρώτο Σαββατόβραδο επιβολής των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης και μετάδοσης του κοροναϊού με κλειστά κέντρα διασκέδασης, θέατρα, κινηματογράφους, μπαρ και καφέ και η Αθήνα δεν θύμιζε σε τίποτα την πόλη που ήταν το αμέσως προηγούμενο Σάββατο. Εκείνο το βράδυ, δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους σχεδόν ψυχή και δεν άκουγες κόρνα ούτε για αστείο, παρά μόνο ήχους από τηλεοράσεις κλειστών διαμερισμάτων» αναφέρει η εκδήλωση στο Facebook.

«Αυτή την εβδομάδα μας περιμένει ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο.

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, είναι όμως πιο σημαντικό παρά ποτέ να διατηρούμε το ηθικό μας ακμαίο και να νιώθουμε μια γροθιά μπροστά στον αόρατο εχθρό που αντιμετωπίζουμε.

Οι γείτονές μας Ιταλοί έκαναν τις δύσκολες στιγμές που περνούν λίγο πιο γλυκιές, βγαίνοντας στα μπαλκόνια τους και τραγουδώντας. Εμείς βγαίνουμε ήδη στα μπαλκόνια για να χειροκροτήσουμε τους γιατρούς και νοσηλευτές μας.

Αυτό το Σάββατο στις 21:00, σας καλούμε να τραγουδήσετε μαζί μας με όλη σας την καρδιά, από το μπαλκόνι ή τον κήπο σας, τηρώντας πάντα την οδηγία της πολιτείας ΜένουμεΣπίτι».

Το μόνο πρόβλημα ωστόσο είναι το εξής: «Είστε μέσα; Ωραία. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Τι θα τραγουδήσουμε;»

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024