
Eurovision 2020: Ακυρώνεται η φετινή διοργάνωση λόγω κοροναϊού
Είναι επίσημο
Ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορωναϊού ο διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision 2020, με τους υπεύθυνους να αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το 2021.
Ακυρώνεται ο φετινός διαγωνισμός
Παρόλο που μέχρι πρότινος η EBU, σε συνεργασία με τον δήμαρχο του Ρότερνταμ, υποστήριζε ότι δεν υπάρχει λόγος να ακυρωθεί η Eurovision και ότι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στα μέσα Απριλίου, τα γεγονότα τους ανάγκασαν να αλλάξουν γνώμη.
Σε αυτό βεβαίως συνετέλεσαν τα μέτρα που λήφθηκαν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που κλείνουν τα σύνορα, απαγορεύοντας τις μετακινήσεις καθώς και η ρητή απαγόρευση των συναθροίσεων, στην οποία προχώρησε και η ολλανδική κυβέρνηση.
Μόλις έγινε γνωστό!
Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης
- Πορτογαλία: 9 τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές – Ζητά ενισχύσεις από Ευρώπη και Μαρόκο
- Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι εδώ: Ισοφάρισε την Αργεντινή, έσωσε τετ-α-τετ του Μέσι ο Βοζίνια! (vids)
- Περού: Ανακηρύχθηκε και τυπικά εκλεγμένη πρόεδρος η Κέικο Φουχιμόρι
- Νέο απίθανο γκολ ο Μέσι, ξανά… βροχή τα ρεκόρ! (vids, pics)
- Ιράν: Το αεροπλανοφόρο Charles-De-Gaulle αναχώρησε από τη Μέση Ανατολή και επιστρέφει στην Τουλόν
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Drones αντί για πλοία





