Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διακοπή παραγωγής και στα εργοστάσια της Daimler στην Ευρώπη

Διακοπή παραγωγής και στα εργοστάσια της Daimler στην Ευρώπη

Χειρόφρενο και στα εργοστάσια του μητρικού ομίλου της Mercedes-Benz προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κωρονοϊού.

Ο όμιλος Daimler ανακοίνωσε τη διακοπή λειτουργίας της πλειονότητας των εργοστασίων του σε ευρωπαϊκό έδαφος σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.

«Η αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων ισχύει για τα εργοστάσια αυτοκινήτων, van και φορτηγών σε όλη την Ευρώπη και θα ξεκινήσει από αυτή την εβδομάδα», αναφέρει ο γερμανικός όμιλος σε ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, υπάρχουν πολλά προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα σε παγκόσμιο επίπεδο τα οποία δεν μπορούν να κρατηθούν υπό έλεγχο.

«Με τη διακοπή της λειτουργίας των εργοστασίων η Daimler συμβάλλει στην προστασία του δυναμικού της, στην ανάσχεση του επιπολασμού και της εξάπλωσης της πανδημίας», προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο γερμανικός όμιλος.

Σε ό,τι αφορά τον αντίκτυπο της πανδημίας, όπως υπογραμμίζει η Daimler, επί του παρόντος δεν είναι εφικτή μια εμπεριστατωμένη αποτίμηση.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024