Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός - ΗΠΑ: «Προνομιούχα που επιλέχθηκα» δηλώνει η 43χρονη που δοκίμασε πρώτη το εμβόλιο

Κοροναϊός – ΗΠΑ: «Προνομιούχα που επιλέχθηκα» δηλώνει η 43χρονη που δοκίμασε πρώτη το εμβόλιο

Η 43 χρονη κάθισε σε ένα ιατρικό κρεβάτι και δέχθηκε εθελοντικά να λάβει το πρώτο δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η 43χρονη στην οποία έγινε η παρθενική δοκιμή του εμβολίου για τον κοροναϊό μίλησε για την εμπειρία της και τα όσα θα ακολουθήσουν

Πώς το αποφάσισε;

Ήταν πρωί στην Αμερική, όταν μια 43χρονη γυναίκα κάθισε σε ένα ιατρικό κρεβάτι και δέχθηκε εθελοντικά να λάβει το πρώτο δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του κοροναϊού. Μέχρι χθες, η Jennifer Haller ήταν μια άγνωστη ανάμεσα σε αγνώστους από τους οποίους εξαιρούνταν η οικογένεια της, οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Σήμερα είναι η γυναίκα που φέρνει την ελπίδα απέναντι στην πανδημία, από την στιγμή που δέχθηκε να γίνει πειραματόζωο για καλό σκοπό.Λίγες ώρες μετά την χορήγηση του εμβολίου, μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό σταθμό για την εμπειρία της και την ζωή μετά το εμβόλιο.

Ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται ευτυχισμένη και προνομιούχα που επιλέχθηκε γι’ αυτή την δοκιμή και τόνισε στην κάμερα του MSNBC ότι δεν είχε κανένα ενδοιασμό.«Είμαι τόσο χαρούμενη που είμαι το πρώτο άτομο. Είναι λίγο τρελό όλο αυτό» είπε ενθουσιασμένη.

Αποκάλυψε ότι λίγες εβδομάδες πριν, υπήρξε ένα τηλεφώνημα για εθελοντές μετά από το οποίο συμπλήρωσε μια φόρμα υποβολής.Ακολούθησε κι άλλο τηλέφωνο, έκανε όλες τις εξετάσεις που απαιτούνταν και ακολούθησε η διαδικασία του εμβολίου, δήλωσε ότι δεν φοβάται τυχόν παρενέργειες, ενώ θα της χορηγηθεί δεύτερη δόση σε ένα μήνα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024