Κοροναϊός : Ακόμα ένας βουλευτής της ΝΔ σε καραντίνα
Ο κ. Μπουκώρος παραμένει σε προληπτικό αυτοπεριορισμό στο σπίτι του, στον Βόλο, διότι ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ βρέθηκε «πολύ κοντά» με τον κ. Κέλλα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή.
Σε εθελοντικό προληπτικό περιορισμό συνεχίζει να βρίσκεται ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, για πέμπτη ημέρα, μετά την επιβεβαίωση ότι προσβλήθηκε από τον κοροναϊό ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας.
Ο κ. Μπουκώρος παραμένει σε προληπτικό αυτοπεριορισμό στο σπίτι του, στον Βόλο, διότι ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ βρέθηκε «πολύ κοντά» με τον κ. Κέλλα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή και αποφάσισε να λάβει πρώτος από όλους τους συναδέλφους του προληπτικά μέτρα, κλείνοντας αμέσως τα γραφεία του στην Αθήνα και τον Βόλο και προχωρώντας στην απολύμανσή τους.
Ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι βρίσκεται στην οικεία του, χαίρει άκρας υγείας, εργάζεται από το σπίτι του διαδικτυακά, ενημερώνεται για τις τρέχουσες σοβαρές εξελίξεις και επικοινωνεί συνεχώς με τους συνεργάτες του.
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442