Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν: «Η κατάσταση είναι κρίσιμη, μείνετε στο σπίτι»

Χασάν: «Η κατάσταση είναι κρίσιμη, μείνετε στο σπίτι»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους συνανθρώπους μας και τους ζήτησε να μείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του κοροναϊού.

Μετά τον Μπα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ανάρτηση στα social media και προσπάθησε να ευαισθητοποιήσει τους συνανθρώπους μας.

Ο Αχμέντ Χασάν με μήνυμά του στο instagram τόνισε ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και θα πρέπει άπαντες να μείνουν στα σπίτια τους για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Παράλληλα, ο Αιγύπτιος επιθετικός των Πειραιωτών έστειλε μήνυμα ενότητας, τονίζοντας ότι «είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την δύσκολη κατάσταση και πρέπει ο ένας να προστατεύει τον άλλον».

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι κρίσιμη και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη κάθε λεπτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί για να εμποδίσουμε την επέκταση του κορωνοϊού. Σας παρακαλώ, προσπαθήστε να μείνετε σπίτι, εκτός κι αν είναι επείγον να βγείτε. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος για να μειώσει τις πιθανότητες να μολυνθεί.

Μπορεί κάποιος να είναι φορέας και να μην έχει συμπτώματα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί άθελά του να βλάψει κάποιον ευάλωτο.

Κανείς δεν ξέρει πόσος καιρός θα χρειαστεί, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε για το καλύτερο και να προσευχόμαστε να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα με κάποιον τρόπο.

Όλοι είμαστε μαζί σε αυτή την δύσκολη κατάσταση και πρέπει ο ένας να προστατεύει τον άλλον», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024