Καλός ο καιρός την Τρίτη – Η πρόγνωση του Γ. Καλλιάνου
Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία από 4 – 14 βαθμούς και τους ανέμους στα 5 – 7 μποφόρ.
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν κατά τη διάρκεια της Τρίτης για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 – 8 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, με τη θερμοκρασία από 4 – 14 βαθμούς και τους ανέμους στα 5 – 7 μποφόρ.
Στη Θεσσαλονίκη, παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού. Η θερμοκρασία από 4 – 12 βαθμούς και οι άνεμοι από 2 – 4 μποφόρ.
Καλός θα παραμείνει ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη.
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου
- Ρόδος: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Ατάβυρο – Έκαψε περίπου 10 στρέμματα
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ομπράντοβιτς είναι σαν να μην έφυγε ποτέ από τον Παναθηναϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)








![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442