Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Ντεπ : Στο πλευρό του Πενέλοπε Κρουζ και Γουινόνα Ράιντερ

Τζόνι Ντεπ : Στο πλευρό του Πενέλοπε Κρουζ και Γουινόνα Ράιντερ

Πενέλοπε Κρουζ και Γουινόνα Ράιντερ υπερασπίζονται τον Τζόνι Ντεπ για τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας

Η Πενέλοπε Κρουζ αποφάσισε να υπερασπιστεί γραπτώς τον καλό της φίλο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία αγωγή 50 εκατ. δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον την πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

H διάσημη ηθοποιός, εξέφρασε τη στήριξή της, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Σύμφωνα με το The Blast που έχει στην κατοχή του τη γραπτή της δήλωση, η 45χρονη ηθοποιός έγραψε τα εξής:

«Γνώρισα τον Τζόνι Ντεπ  όταν ήμουν 19 ετών. Ήταν στη Μαδρίτη και μου τον σύστησε ο Pedro Almodovar. Οι μοναδικές προτάσεις που ήξερα να πω στα αγγλικά τότε ήταν, “τι κάνεις” και “θέλω να δουλέψω με τον Τζόνι Ντεπ”.

Πολλά χρόνια έχουν περάσει και όχι μόνο έχω κάνει τρεις ταινίες μαζί του, αλλά επίσης τον θεωρώ εξαιρετικό φίλο. Πάντα με εντυπωσίαζε η ευγένειά του, το λαμπρό μυαλό του, το ταλέντο του και η ιδιόρρυθμη αίσθηση του χιούμορ του.

Έχω δει τον Τζόνι σε τόσες καταστάσεις και πάντα ήταν ευγενικός με όλους γύρω του. Είναι ένας από τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους που γνωρίζω. Κατά τη διάρκεια των έξι μηνών της πρώτης μου εγκυμοσύνης, περνούσα κάθε μέρα μαζί του όσο γυρίζαμε τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Ο σύζυγός μου κι εγώ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ πόσο γλυκά, προστατευτικά και ευγενικά μου συμπεριφερόταν σε κάθε βήμα εκείνης της διαδικασίας. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και νιώθω τυχερή που έχω κάποιον τόσο ξεχωριστό στη ζωή μου».

Θυμίζουμε ότι η Πενέλοπε Κρουζ και ο Τζόνι Ντεπ συμπρωταγωνίστησαν στις ταινίες «Blow», «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» και «Murder on the Orient Express».

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρώην σύντροφό της Τζόνι Ντεπ στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Έχοντας υπάρξει ζευγάρι με τον Ντεπ για τέσσερα χρόνια, η Ράιντερ τόνισε ότι της είναι αδύνατον να πιστέψει ότι ο χολιγουντιανός σταρ ήταν βίαιος απέναντι στη Χερντ κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

View this post on Instagram

Colored💕

A post shared by Winona Ryder (@winonaryderofficial) on

Η ίδια είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτούς τους ισχυρισμούς της Χερντ, αφού ο Ντεπ ήταν στοργικός και τρυφερός κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης τους, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Σε δήλωση που κατατέθηκε στο δικαστήριο η Ράιντερ τόνισε ότι έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε για πρώτη φορά τις καταγγελίες ότι ο σταρ των Πειρατών της Καραϊβικής ήταν βίαιο κατά της Χερντ.

«Ήξερα τον Τζόνι πολύ καλά, ήμασταν μαζί για τέσσερα χρόνια και ήταν ο καλύτερος μου φίλος και ένας άνθρωπος που ήταν κοντά στην οικογένειά μου. Η σχέση μας είναι μία από τις πιο σημαντικές της ζωής μου. Μιλάω από τη δική μου εμπειρία».

Επίσης ανέφερε:

«Προφανώς δεν γνωρίζω τι συνέβη στον γάμο του με την Άμπερ Χερντ, ωστόσο η δική μου εμπειρία ήταν εντελώς διαφορετική. Σοκαρίστηκα, μπερδεύτηκα και αναστατώθηκα ακούγοντας όλες τις κατηγορίες εναντίον του…»

«Η ιδέα ότι ο Ντεπ είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο είναι μίλια μακριά από τον Τζόνι που ήξερα και ερωτεύτηκα. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτά που άκουσα» είπε 48χρονη ηθοποιός.

Η ίδια υποστήριξε ότι όσο ήταν ζευγάρι δεν τον είδε ποτέ να γίνεται βίαιος προς εκείνη ή προς οποιονδήποτε άλλον.

«Τον γνωρίζω ως έναν απίστευτα καλό άνθρωπο, τρυφερό που νοιάζεται για τους άλλους και ήταν τόσο προστατευτικός απέναντι μου και απέναντι σε ανθρώπους που αγαπά. Ένιωσα πολύ μα πολύ ασφαλής μαζί του».

Ο Ντεπ και η Ράιντερ γνωρίστηκαν το 1989 και άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνη ήταν 17 και εκείνος 26.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024