Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άλκηστις Πρωτοψάλτη : Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί - Μένουμε Σπίτι

Άλκηστις Πρωτοψάλτη : Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί – Μένουμε Σπίτι

«Μένουμε σπίτι για όσο χρειαστεί. Αυτή είναι η πιο δυνατή φαρμακευτική αγωγή» γράφει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στηρίζοντας την viral καμπάνια για την αντιμετώπιση του κοροναϊού

Και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στηρίζει την viral καμπάνια του υπουργείου Υγείας, «Μένουμε Σπίτι» για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει και οφείλουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους συνανθρώπους μας.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

«Τίτλος ζωής: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ (και για όσο χρειαστεί).

Αυτή είναι η πιο δυνατή Φαρμακευτική Αγωγή.

Με ηρεμία που μας δίνει μια «αδράνεια» που ποτέ δεν είχαμε τον χρόνο να αισθανθούμε.

 Βιώνουμε μία τεράστια δοκιμασία αλλά μας δίνεται και μια μεγάλη ευκαιρία για αυτογνωσία.Σεβόμαστε και προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπό μας.

Ξέρω ότι στο DNA μας υπάρχει το «ανυπότακτο» το «ατίθασο» και η «απειθαρχία» αλλά εδώ δεν παίζουμε με την ζωή μας και την ζωή των άλλων κορώνα γράμματα…

Ακολουθούμε ευλαβικά τις εντολές των γιατρών και όλων όσων φροντίζουν για την υγεία μας -εδώ θα πω ένα γιγάντιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ «ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ»

Ο χρόνος είναι τεράστιο αγαθό και τώρα μας δίνεται άπλετος σ΄ αυτή την σκληρή συγκυρία.

Μένοντας σπίτι: Διαβάστε, γράψτε, θυμηθείτε τα χόμπι σας.

Τακτοποιήστε τα ντουλάπια σας, ταξινομήστε τα αρχεία σας ,πετάξτε τα άχρηστα, μιλήστε άπλετα με τους φίλους και τους αγαπημένου, κάντε Skype, δείτε ταινίες, σειρές, μαγειρέψετε καινούργιες συνταγές, περιποιηθείτε τα φυτά σας, η φύση θα σας το ανταποδώσει.

Με υπομονή, πίστη, αισιοδοξία, σωστή πρόληψη, πλήρη συμμόρφωση στις οδηγίες του κράτους και των γιατρών.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ελαχιστοποιούμε τις μετακινήσεις μας γιατί έτσι οφείλουμε στον εαυτό μας και στον συνάνθρωπό μας.

Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλί.

Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί και πρέπει να παραμείνουμε όλοι ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ.

Ενωμένοι αλλά σε πλήρη απόσταση».

View this post on Instagram

Τίτλος ζωής :ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ( και για όσο χρειαστεί). Αυτή είναι η πιο δυνατή Φαρμακευτική Αγωγή . Με ηρεμία που μας δίνει μια «αδράνεια»που ποτέ δεν είχαμε τον χρόνο να αισθανθούμε. Βιώνουμε μία τεράστια δοκιμασία αλλά μας δίνεται και μια μεγάλη ευκαιρία για αυτογνωσία. Σεβόμαστε και προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπό μας. Ξέρω ότι στο DNA μας υπάρχει το «ανυπότακτο» το «ατίθασο» και η «απειθαρχεία» αλλά εδώ δεν παίζουμε με την ζωή μας και την ζωή των άλλων κορώνα γράμματα… Ακολουθούμε ευλαβικά τις εντολές των γιατρών και όλων όσων φροντίζουν για την υγεία μας -εδώ θα πω ένα γιγάντιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΟΝ « ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ» Ο χρόνος είναι τεράστιο αγαθό και τώρα μας δίνεται άπλετος σ αυτή την σκληρή συγκυρία . Μένοντας σπίτι : Διαβάστε, γράψτε, θυμηθείτε τα χόμπι σας. Τακτοποιήστε τα ντουλάπια σας, ταξινομήστε τα αρχεία σας ,πετάξτε τα άχρηστα, μιλήστε άπλετα με τους φιλους και τους αγαπημένους , κάντε Skype, δείτε ταινίες , σειρές, μαγειρέψετε καινουργιες συνταγες,περιποιηθειτε τα φυτά σας ,η φύση θα σας το ανταποδώσει . Με υπομονή, πίστη ,αισιοδοξία,σωστή πρόληψη, πλήρη συμμόρφωση στις οδηγίες του κράτους και των γιατρών. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ελαχιστοποιούμε τις μετακινήσεις μας γιατί έτσι οφείλουμε στον εαυτό μας και στον συνάνθρωπό μας . Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και ένα φιλί. Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί και πρέπει να παραμείνουμε όλοι ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ. Ενωμένοι αλλά σε πλήρη απόσταση . @menoume_spiti 📷👉🏼 @yosomono.photography

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024