Μήνυμα στήριξης στους συμπατριώτες του έστειλε ο Μάσιμο Καρέρα.
Ο προπονητής της ΑΕΚ στέκεται δίπλα στους συμπατριώτες που δοκιμάζονται από τον νέο κορωνοϊό COVID-19, με τη γειτονική χώρα να έχει καταγράψει πάνω 21.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και δυστυχώς να έχει περισσότερους 1.400 θανάτους.
Ο τεχνικός της Ενωσης το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από μια πολυκατοικία, στην οποία υπάρχουν ιταλικές σημαίες και τόνισε ότι είναι περήφανος που είναι Ιταλός.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Περήφανος που είμαι Ιταλός. Σήμερα και για πάντα».
Η παγκόσμια ομοσπονδία είχε τιμή ζήτησης 300 εκατ. δολάρια αλλά έκλεισε συμφωνία στα 60 εκατ. δολάρια, ενώ δεν βρίσκει αγοραστή στην Ινδία, όπου κι εκεί δεν εισπράξει το ποσό ζήτησης
LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Μπέρνλι για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.