Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Γιάννης Καλογέρας, ο οποίος τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Ο Γιάννης Καλογεράς έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που αποτελούσε τον καλύτερο βοηθό των προπονητών του Παναθηναϊκού την δεκαετία του ’80.
Ήταν ο άνθρωπος που έφτιαχνε την στρατηγική των «πρασίνων» προσαρμόζοντας την πάντα με τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ιστορία έμεινε η κίνησή του να ανέβει σε μάντρα στο Τορίνο και να δει την τελευταία προπόνηση της Γιουβέντους πριν από τον αγώνα με τους «πράσινους».
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).