Μπαφές: «Ας αφήσουμε την απόδοση των ευθυνών»
O Team Manager του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την επιστροφή των Ερυθρόλευκων από το Βερολίνο, σχετικά με το ταξίδι της ομάδας του Πειραιά.
Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Ελλάδα με το ίδιο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψε στο Βερολίνο.
Η ταλαιπωρία λόγω… κορωνοϊού μένει στην άκρη, με τον τιμ μάνατζερ των Ερυθρόλευκων, Χρήστο Μπαφέ, να τονίζει σε ποστάρισμά του στο Facebook ότι πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία και όχι δίκες μέσω των social media.
Το μήνυμα του τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού:
«Η αποστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός γύρισε στην Ελλάδα. Καμία ταλαιπωρία, άξια σοβαρού λόγου, δεν υπήρξε. Το τελευταίο που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να “δικάζουμε” μέσω social media και μη.
Ας κάνουμε ο καθένας αυτό που πρέπει για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας κι ας αφήσουμε την απόδοση ευθυνών για την ώρα. Καλή ανάρρωση σ’ όσους έχουν νοσήσει και ψυχραιμία για όλους μας».
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442