Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Stoiximan συμβάλλει στον περιορισμό του κινδύνου εξάπλωσης του νέου ιού

Η Stoiximan συμβάλλει στον περιορισμό του κινδύνου εξάπλωσης του νέου ιού

Η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα μπαίνει στον “αγώνα” για την αντιμετώπιση της νέας πανδημίας

Με νέες πολιτικές και ευέλικτες λύσεις που διαφοροποιούνται από τις συμβατικές μορφές εργασίας ανταποκρίνονται οι μεγάλες εταιρείες στην εξάπλωση του κορωνοϊού – που μόλις χθες χαρακτηρίστηκε “πανδημία” από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Μια από τις πρώτες εταιρείες που ανέλαβαν δράση για τον περιορισμό του προβλήματος είναι και η Stoiximan, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα.

Απασχολώντας πάνω από 700 εργαζόμενους σε Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη), Κύπρο, Γερμανία, Ρουμανία και Πορτογαλία, χώρες δηλαδή που έχουν έρθει αντιμέτωπες με την εμφάνιση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων της νόσου, η Stoiximan επέλεξε να κινηθεί θέτοντας σε προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό της. Σε μία κίνηση συλλογικής ευθύνης, η εταιρεία υιοθετεί άμεσα τις απαραίτητες πολιτικές προτρέποντας και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

«Ζούμε μια ξαφνική και απρόβλεπτη περίοδο για την Ελλάδα», δήλωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn ο Co-Founder & CEO της Stoiximan κ. Γιώργος Δασκαλάκης«Η εμφάνιση του κορωνοϊού και στη χώρα μας μαζί με τη ραγδαία εξάπλωσή του ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Οι επιπτώσεις θα επηρεάσουν σημαντικά όχι μόνο την εργασιακή μας καθημερινότητα αλλά και τη ζωή για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Σε τέτοιες στιγμές, πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, να αποφύγουμε τον πανικό και τις σπασμωδικές κινήσεις. Να λειτουργήσουμε με ατομική και συλλογική ευθύνη, προστατεύοντας το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Να λειτουργήσουμε σαν μία ομάδα μέσα σε μια τέτοια μεγάλη πρόκληση. Στην παρούσα φάση ζητούμενο είναι να δώσουμε στην ερευνητική κοινότητα τον χρόνο που απαιτείται για να βρει τις κατάλληλες λύσεις που θα αποδειχθούν σωτήριες για τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, για αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Οφείλουμε να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στη Stoiximan έχουμε πάντα προτεραιότητα τους ανθρώπους μας. Πέρα από κάθε άλλη φορά, ο συναγερμός αυτός μας καλεί να δράσουμε για το καλό όλων μας. Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλες εταιρείες να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες φροντίζοντας για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων τους, και ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συλλογική προσπάθεια να περιορίσουμε τον κίνδυνο της διάδοσης του κορωνοϊού.»

Συγκεκριμένα, τα έκτακτα προληπτικά μέτρα που υιοθετεί η εταιρεία για το προσεχές κρίσιμο διάστημα περιλαμβάνουν την εργασία από το σπίτι σχεδόν για όλους τους εργαζόμενούς της, καθώς και τη ματαίωση διεθνών και εγχώριων επαγγελματικών μετακινήσεων. Επιπλέον, η Stoiximan φροντίζει για την προσαρμογή όλων των επηρεαζόμενων διαδικασιών, υιοθετεί σύστημα έγκαιρης εσωτερικής επικοινωνίας, ενώ έχει ήδη αναπτύξει το εναλλακτικό σχέδιο δράσης σε περίπτωση κλιμάκωσης του φαινομένου.

Παράλληλα, τα μέλη της Stoiximan θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν κανονικά τις κορυφαίες υπηρεσίες ψυχαγωγίας της με την υποστήριξη ειδικής επιχειρησιακής ομάδας, η οποία θα παραμείνει στις εγκαταστάσεις της διασφαλίζοντας την ομαλή, έγκαιρη και αξιόπιστη εμπειρία εξυπηρέτησης για όλους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024