Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Καθαρισμός και απολυμάνσεις σε σταθμούς και συρμούς ΜΜΜ

Κοροναϊός: Καθαρισμός και απολυμάνσεις σε σταθμούς και συρμούς ΜΜΜ

Η ΣΤΑΣΥ είναι σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Υγείας και λαμβάνει όλες τις οδηγίες που δίνονται. Βρίσκεται επίσης σε συνεχή συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για να αντιμετωπιστεί το οτιδήποτε και να εφαρμοστούν οι οδηγίες

Μείωση της τάξεως του 25% των χρηστών των ΜΜΜ έχει σημειωθεί και αυτό οφείλεται στο φόβο για τον κοροναϊό. O διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Γιώργος Θωμόπουλος, μίλησε στο MEGA για τα μέτρα που λαμβάνονται στα μέσα μεταφοράς κατά του ιού.

Από την αρχή της κρίσης και πιο πριν, η ΣΤΑΣΥ είναι σε συνεχή επαφή με το υπουργείο Υγείας και λαμβάνει όλες τις οδηγίες που δίνονται. Βρίσκεται επίσης σε συνεχή συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για να αντιμετωπιστεί το οτιδήποτε και να εφαρμοστούν οι οδηγίες.

Τα μέτρα που παίρνουν είναι αυτά που λαμβάνονται και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, γίνεται ένας επιμελημένος καθαρισμός και απολυμάνσεις με χλωρίνη και νερό στους σταθμούς του μετρό, οι οποίοι έχουν εφοδιαστεί με αντισηπτικά και οι εργαζόμενοι με μάσκες και γάντια.

Στους συρμούς γίνονται επιμελημένοι καθαρισμοί και απολυμάνσεις. Τις τελευταίες μέρες έχουν ξεκινήσει το σύστημα καθαρισμού μέσω των νεφώσεων. «Στόχος είναι να δείξουν ότι έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της στιγμής και να μεταφέρουν στον κόσμο το αίσθημα της ασφάλειας» δήλωσε ο κ. Θωμόπουλος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024