
«Θύμα» του κοροναϊού και η Άννα Βίσση – Αναβάλλει εμφανίσεις
Τι αναφέρει στην ανακοίνωση που έκανε στο Instagram η Άννα Βίσση;
Ο κοροναϊός «χτυπάει» και τον χώρο της ψυχαγωγίας, καθώς μετά την αναβολή της πρεμιέρας της Πάολας και του Νίκου Κουρκούλη,και η Άννα Βίσση προχώρησε σε αναστολή των εμφανίσεών της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.
Με δημοσίευσή της στο Instagram, η Άννα Βίσση ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις εμφανίσεις της για μία εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που δοκιμάζουν ολόκληρη την υφήλιο.
«Aγαπημένοι φίλοι και φίλες,
Μετά από τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή συναθροίσεων ώστε να προστατευτούν τόσο οι ευπαθείς ομάδες, όσο και εμείς οι ίδιοι από την μετάδοση του κορωνοϊού covid-19, αναστέλλουμε τη λειτουργία του «Hotel Ερμού» για αυτή την εβδομάδα.
Είναι καθήκον όλων μας να πράξουμε υπεύθυνα ώστε να καταπολεμήσουμε αυτή την “απειλή” και να την αφανίσουμε!
Την άλλη εβδομάδα και εφόσον οι εξελίξεις μας το επιτρέψουν, θα συναντηθούμε και πάλι, με ανανεωμένη διάθεση και αισιοδοξία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανάρτηση.
Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram η Άννα Βίσση:
- Άρσεναλ: Με ασίστ ο Τζόλης στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «κανονιέρηδες» (pics)
- Όταν ο ουρανός «μεταμορφώνεται» σε πίνακα του Βαν Γκογκ – Ένα μαγευτικό timelapse του γαλαξία
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Κω – Βίντεο ντοκουμέντο
- Δεύτερη κατάρριψη drone από την Υεμένη από τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία
- «Ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να σταματήσει» – Πώς ο πρόεδρος του Καζακστάν σόκαρε τον Πούτιν
- Grand Prix Ουγγαρίας: Ο Λάντο Νόρις πήρε την pole position



