Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο MEGA : «Δεν είναι μαγικό η μετάληψη»

Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο MEGA : «Δεν είναι μαγικό η μετάληψη»

«Πρέπει να πολεμήσουμε τον ιό όλοι μας και με την επιστήμη και με την γνώση και με την πίστη» ανέφερε στο MEGA ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών

«Πρέπει να πολεμήσουμε τον ιό όλοι μας και με την επιστήμη και με την γνώση και με την πίστη» ανέφερε στο MEGA ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών, τονίζοντας πως απαιτείται αυτοπειθαρχία, σύνεση και νηφαλιότητα αυτή την περίοδο.

Ο μητροπολίτης τόνισε πως η Θεία μετάληψη είναι προστασία και όχι αυτοπροστασία, διευκρινίζοντας πως δεν έχουν όλες συνάξεις δεν περιλαμβάνουν αυτό τη Θεία μετάληψη.

«Δεν είναι μαγικό η θεία μετάληψη. Και εμείς που μεταλαμβάνουμε και αρρωσταίνουμε και νοσούμε», τόνισε ο μητροπολίτης Συμεών, σημειώνοντας πως η Ιερά Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος έχει σύνεση και νηφαλιότητα.

Ο μητροπολίτης ανέφερε πως πρέπει να προστατέψουμε πρώτα τους άλλους από εμάς και όχι εμάς τους ίδιους, καθώς αυτό είναι το πρωταρχικό αίσθημα ευθύνης.

«Η εκκλησία μας για τους ασθενείς δεν περιμένει τον κοροναϊό για να τους προστατεύει, αλλά τους συμβουλεύει και πάντα μεριμνά για τους ασθενείς», τόνισε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024