Ο παγκόσμιος αριθμός νεκρών από τον κοροναϊό έχει ξεπεράσει τους 4000 νεκρούς, αγγίζοντας για την ακρίβεια τους 4087 σε σύνολο. Εκείνοι που έχουν αναρρώσει πλήρως ανέρχονται στους 64.385.
Η μεγάλη εικόνα: Ο COVID-19 έχει μολύνει περισσότερους από 114.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, συγκεντρωμένες κυρίως στην ηπειρωτική Κίνα, η οποία παρουσίασε επιβράδυνση των νέων λοιμώξεων την περασμένη εβδομάδα.
Η Ιταλία ανέφερε αύξηση 97 νεκρών αγγίζοντας σε σύνολο τους 463 τη Δευτέρα. Οι αριθμοί μόλυνσης της Ιταλίας έφτασαν τους 9.172 – το υψηλότερο εκτός Κίνας. Ακολουθεί το Ιράν με 291 νεκρούς, η Νότια Κορέα με 54 νεκρούς, η Ισπανία 35, η Γαλλία 30. Μέχρι τώρα έχουν αναρρώσει 64.385.
Συνολικά ο ιός έχει μολύνει άτομα σε πάνω από 115 χώρες και έχει φτάσει σε όλες τις ηπείρους εκτός της Ανταρκτικής.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.