Κοροναϊός-Γαλλία: «Δε χρειάζεται να ληφθούν δραστικά μέτρα καραντίνας»
Ο κοροναϊός φαίνεται να μην έχει στρέψει τη Γαλλία στο να λάβει δραστικά μέτρα ακόμα
Τόσο δραστικά μέτρα καραντίνας, όσο εκείνα που εφαρμόστηκαν στην Ιταλία ή στην Κίνα εναντίον της επιδημίας του κοροναϊού, «δεν χρειάζεται» να ληφθούν αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, όμως δεν μπορούν να αποκλειστούν, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης με τους ηγέτες της ΕΕ.
«Λαμβάνουμε προσαρμοσμένα μέτρα». «Σήμερα δεν χρειάζεται να λάβουμε αποφάσεις αυτής της φύσης» όμως «εάν αύριο ή μεθαύριο χρειαστεί να το κάνουμε, θα το εξηγήσουμε και ενδεχομένως να τα πάρουμε»” επισήμανε ο Γάλλος πρόεδρος, απαντώντας σε ένα ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με τα μέτρα που υιοθετήθηκαν στην Ιταλία.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε
- ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει «Δημήτρης Κατακουζηνός» στο Mononews ή είναι ακόμη μία έκφανση ενός μηχανισμού τύπου «Ομάδα Αλήθειας»;
- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
- Ο Μακόλεϊ Κάλκιν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον θάνατο της «μητέρας» του Κάθριν Ο’ Χάρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442