Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σφάχτηκαν» on air Μπογδάνος - Βέττας για... τον Ερντογάν

«Σφάχτηκαν» on air Μπογδάνος – Βέττας για… τον Ερντογάν

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στέκεται στο πλευρό» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα από δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες και εφημερίδα που πρόσκεινται στο κόμμα, επισημαίνοντας ότι υιοθετούν την προπαγάνδα του τούρκου προέδρου.

«Θλίβομαι που σε αυτή την εκστρατεία κατά της Ελλάδας, της πατρίδας και της Ευρώπης βρίσκεται και ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Βάζουν πλάτη στον Ερντογάν. Αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου. Στην Ελλάδα οι διεθνιστικές και άλλες ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Έκρηξη» Βέττα

Οι θέσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Βέττα, ο οποίος αποκάλεσε «πολιτικό απόπατο, βόθρο της ΝΔ» τον κ. Μπογδάνο και του ζήτησε, όταν του απευθύνεται, να το κάνει στον πληθυντικό.

«Η ασόβαρη Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από τον κ. Μπογδάνο. Να του δώσω μία συμβουλή: να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και δεν είναι!» σημείωσε ο κ. Βέττας και συνέχισε:

«Καταγγέλλω τον κ. Μπογδάνο ως γελοίο, ως ανόητα πολιτικά και ως άνθρωπο επικίνδυνο για τη χώρα. Όσοι χρειαζόμαστε χάπια, να τα παίρνουμε στη χώρα μας και να ερχόμαστε να μιλάμε μετά. Είσαι ο πολιτικός απόπατος της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθα στην εκπομπή, επειδή νόμιζα ότι θα είναι εδώ ο κ. Συρίγος».

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024