Αναβάλλεται λόγω κοροναϊού το γκαλά για την απονομή βραβείου στην Τζούλι Άντριους
Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το 48ο ετήσιο γκαλά απονομής του βραβείου Συνολικής Προσφοράς στην Τζούλι Άντριους στο πλαίσιο των μέτρων για την επιδημία του κορoναϊού.
Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI) ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το 48ο ετήσιο γκαλά απονομής του βραβείου Συνολικής Προσφοράς στην Τζούλι Άντριους στο πλαίσιο των μέτρων για την επιδημία του κορoναϊού.
Το AFI αρχικά είχε προγραμματίσει να απονείμει στην Αγγλίδα ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου το βραβείο στις 25 Απριλίου στο Λος Άντζελες. Τελικά η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις αρχές καλοκαιριού.
«Η απόφαση του AFI να αναβάλει την εκδήλωση είναι απλά απάντηση στις εξελίξεις και ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή μας να εξασφαλίσουμε την ευημερία των καλλιτεχνών και του κοινού που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης της Αμερικής» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του AFI Μπομπ Γκαζάλε.
«Αυτή η κίνηση θα επιτρέψει να εστιάσουμε πλήρως την προσοχή μας στα πολλά δώρα που η Τζούλι Άντριους έχει δώσει στον κόσμο» τόνισε.
Η Τζούλι Άντριους με την πολυετή καριέρα κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ το 1965 για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην «Mary Poppins». Έχει επίσης πρωταγωνιστεί στο «The Sound of Music» (Η Μελωδία της Ευτυχίας) και στο «The Princess Diaries» (Το ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας) .
H 84χρονη ηθοποιός έχει λάβει δύο βραβεία Grammy και το Grammy Lifetime Achievement Award (Συνολικής Προσφοράς) το 2011.
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442