Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Μαρτυρία στο MEGA - «Δεν δέχονταν να με εξετάσουν»

Κοροναϊός : Μαρτυρία στο MEGA – «Δεν δέχονταν να με εξετάσουν»

Ανδρας που μολύνθηκε με κοροναϊό μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για την περιπέτειά του προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι κρούσμα του ιού.

Ανδρας που μολύνθηκε με κοροναϊό μίλησε αποκλειστικά στο MEGA για την περιπέτειά του προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι κρούσμα του ιού.

Επέμενε να εξεταστεί για τον κοροναϊό , παρά τις αντίθετες συστάσεις των γιατρών. Είχε πρόσφατα ταξιδέψει στο εξωτερικό, σε χώρα που δεν βρίσκεται στην λίστα υψηλής επικινδυνότητας.

Ο άνδρας, άνω των 50 ετών, ο οποίος μόλις χθες έλαβε την απάντηση ότι είναι θετικός στον ιό δήλωσε στο MEGA: «Εγώ εμφάνισα κάποια δέκατα το Σάββατο. Επικοινώνησα με τον γιατρό μου και με τον ΕΟΔΥ, λέγοντας το ιστορικό που είχα όσον αφορά, ας πούμε, ταξίδια τα οποία είχα κάνει, ήτανε σε περιοχές οι οποίες δεν ήταν υψηλού κινδύνου. Οπότε, μου είπανε ότι δεν τίθεται θέμα να κάτσω να ασχοληθώ περαιτέρω και να το ψάξω αυτό το πράγμα.

»Την Κυριακή ξύπνησα με πυρετό 38,6. Ξανά επικοινώνησα με τον γιατρό μου και τον ΕΟΔΥ, η απάντηση ήταν η ίδια, ότι πιθανώς να είναι κάποια ίωση».

Τα όσα γνώριζε ήδη για τα συμπτώματα του κοροναϊού τον έκαναν να μην τα αψηφήσει και έτσι το απόγευμα της Κυριακής, απευθύνθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Το νέο κρούσμα του κοροναϊού τονίζει ότι εάν δεν είχε πάρει ο ίδιος την πρωτοβουλία να εξεταστεί, θα συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά του και θα κολλούσε άθελά του και άλλους.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024