Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λος Αντζελες, εμπιστευτικόν και βλακώδες!

Λος Αντζελες, εμπιστευτικόν και βλακώδες!

Είδε λοιπόν ο λεγάμενος τον Γιάννη και τον Θανάση να βγαίνουν από το γήπεδο και τους έβρισε χυδαία.

O Hλίας Πετρόπουλος είχε πει κάποτε ότι «η βλακεία είναι ανίκητη». Δίκιο είχε, απλώς φοβάμαι πως η ελληνική βλακεία είναι ακόμη πιο ανίκητη! Ανίκητη. Ατρωτη. Ασυναγώνιστη. Ανίατη. Επιδημική, σαν τον κορωνοϊό ένα πράγμα! Και συνάμα one of a kind όπως λένε και στο Λος Αντζελες!

Επίτηδες αναφέρομαι στην πόλη των αγγέλων, που τα ξημερώματα του Σαββάτου παρέσχε άσυλο (sic) και σε έναν… διάβολο: αυτόν τον ντιπ για ντιπ Ελληναρά, ο οποίος έβρισε τους αδελφούς Αντετοκούνμπο και μάλιστα με εκφράσεις της παλιάς Τρούμπας!

Είδε λοιπόν ο λεγάμενος τον Γιάννη και τον Θανάση να βγαίνουν από το γήπεδο και τους έβρισε χυδαία. Οταν μάλιστα τα δυο αδέλφια τον πλησίασαν για να του ζητήσουν τον λόγο την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, όπως συμβαίνει συνήθως με τους θρασύδειλους.

Προφανώς η αντίδραση ενός ηλίθιου δεν χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο λαό, απλώς υπάρχουν στιγμές που με κάνουν να πιστεύω ότι το τερματίζουμε!

Εμείς οι Ελληνες που κοκορευόμαστε διότι επινοήσαμε και κληροδοτήσαμε στην ανθρωπότητα τη λέξη «ήθος» με όλα τα παράγωγά της, είμαστε οι ίδιοι οι οποίοι διαθέτουμε χαμηλό δείκτη αυτοεκτίμησης, γινόμαστε κουτσαβάκηδες και διασυρόμαστε σε όλο τον πλανήτη.

Το βίντεο με το επεισόδιο έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε viral μέσα σε χρόνο dt. Την ώρα που ο Θανάσης φώναζε «ντρέπομαι για τα παιδιά σου», η μαμά Βερόνικα αναρτούσε στο Facebook δυο συμβολικές φωτογραφίες: τον Γιάννη, τον Θανάση και τον Κώστα με τη φανέλα της Εθνικής και τους δυο μεγαλύτερους με τα στρατιωτικά ρούχα…

Πληρωμένες απαντήσεις, το δίχως άλλο!

Στο τέλος της ημέρας τα αδέλφια συνειδητοποιούν ότι εκτός από τον κάθε Λεμπρόν, τον κάθε Λέοναρντ και τον κάθε Χάρντεν πρέπει να νικούν τον κάθε κάφρο, τον κάθε ρατσιστή, τον κάθε πατριδοκάπηλο και πάνω απ’ όλα τον κάθε ηλίθιο όπου κι αν παρεπιδημεί: είτε στο Λος Αντζελες, είτε στο Παρίσι, όπου στις 24 Ιανουαρίου κάποιος έβριζε πατόκορφα τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, επειδή δεν έβαλε τον Θανάση να παίξει κόντρα στους Χόρνετς!

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024