Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει τις εκτοξεύσεις πυραύλων η Βόρεια Κορέα

Συνεχίζει τις εκτοξεύσεις πυραύλων η Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τριών πυραύλων αγνώστου τύπου σήμερα προς την κατεύθυνση της Ανατολικής Θάλασσας.

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τριών πυραύλων αγνώστου τύπου σήμερα προς την κατεύθυνση της Ανατολικής Θάλασσας, ή Θάλασσας της Ιαπωνίας, μετέδωσε το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας.

Από τη Σοντόκ

Νωρίτερα, το Γιονάπ είχε μεταδώσει πως η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τουλάχιστον ενός πυραύλου αγνώστου τύπου. Η εκτόξευση έγινε από την ανατολική πόλη Σοντόκ, σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο επιτελείο.

Η εκτόξευση είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες και καταγράφεται λίγο καιρό μετά την προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας πως τερματίζει το μορατόριουμ που είχε κηρύξει στις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.

Ο Κιμ επέβλεψε γυμνάσια

Την περασμένη εβδομάδα, η Πιονγιάνγκ ανακοίνωσε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε γυμνάσια που περιλάμβαναν «πυρά πυροβολικού μεγάλης εμβέλειας».

Η Νότια Κορέα είχε κάνει λόγο για την εκτόξευση δύο πυραύλων μικρού βεληνεκούς από την πόλη Γουονσάν στην Ανατολική Θάλασσα.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024