
Κοροναϊός : Πέμπτος νεκρός στη Βρετανία
Και τα πέντε άτομα που πέθαναν από τον κοροναϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας.
Άλλος ένας άνθρωπος, ο πέμπτος, υπέκυψε τη Δευτέρα στη Βρετανία αφού προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες υγείας της χώρας.
«Επιβεβαιώνουμε ότι δυστυχώς, ένας ασθενής ηλικίας περίπου 70 ετών, ο οποίος υπέφερε από σειρά σοβαρών, μακροχρόνιων προβλημάτων υγείας, πέθανε στο Νοσοκομείο Σεντ Χίλιερ», ανέφερε ο Ντάνιελ Ελκίλις, ο υπεύθυνος των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Έπσομ και Σεντ Χίλιερ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.
Και τα πέντε άτομα που πέθαναν από τον κοροναϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας.
Παράλληλα, ο αντίστοιχος αριθμός των κρουσμάτων στη Βρετανία ανήλθε σήμερα στα 319 από 273, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.
- Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
- Ο Βλαχοδήμος συνεχίζει στη Σεβίλλη
- Πετράλωνα: Αυτά είναι τα sms των μηχανικών του υπό ανέγερση κτιρίου λίγες ώρες πριν την κατάρρευση της πολυκατοικίας
- Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Νίστρουπ στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Χέλμοντ
- Δίκη για τα Τέμπη: Το έγγραφο του ΝΣΚ με το ερώτημα για την παράσταση του δημοσίου – «Παρέμβαση Μητσοτάκη δια Κυρανάκη» καταγγέλλει η Κωνσταντοπούλου
- Super League: Τα στοιχεία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων με… σφραγίδα VAR


