Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: H Ιρλανδία ακυρώνει όλες τις παρελάσεις της εορτής του Αγίου Πατρικίου

Κοροναϊός: H Ιρλανδία ακυρώνει όλες τις παρελάσεις της εορτής του Αγίου Πατρικίου

Ο κοροναϊός αποτελεί βασικό λόγο για τον οποίον η Ιρλανδία ακυρώνει τις μεγάλες συγκεντρώσεις παρά το γεγονός ότι γίνονται επί πολλά συναπτά έτη

Η Ιρλανδία έχει ακυρώσει όλες τις ετήσιες παρελάσεις για τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου (μίας από τις μεγαλύτερες ετήσιες εορτές). Εξετάζει αν θα γίνουν άλλα events για τις διακοπές, ανακοίνωσε η ιρλανδική κυβέρνηση τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης

«Λόγω της ιδιαίτερης φύσης και της κλίμακας των φεστιβάλ την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, σχετικά με το μέγεθος (σε πληθυσμιακό επίπεδο), η μάζωξη των τοπικών και διεθνών ταξιδιωτών και η συνεχιζόμενη εξέλιξη της κοινοτικής μετάδοσης (του ιού) και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε συνδυασμό με την εμφάνιση ορισμένων κρουσμάτων τοπικής-κοινοτικής μετάδοσης στην Ιρλανδία, η Κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι παρελάσεις της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, συμπεριλαμβανομένες και του Δουβλίνου, δε θα συνεχιστούν».

Επί πρόσθετα, αναφέρει: «Αυτή η απόφαση βασίζεται στη συμβουλή της Εθνικής Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία. Η κατάσταση σε σχέση με άλλα events και μαζικές συναντήσεις παραμένει υπό εξέταση και οποιαδήποτε απάντηση θα βρίσκεται προσανατολισμένη από την Εθνική Ομάδα Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Υγεία, η οποία έχει προγραμματισμένη συνάντηση αύριο, μαζί με τη γνώμη του οργανισμού της Δημόσιας Υγείας».

Πηγή: edition.cnn.com

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024