
Τσαν: «Απέρριψα τη Γιουνάιτεντ λόγω Λίβερπουλ»
Ο Εμρέ Τσαν εξήγησε τον λόγο που είπε «όχι» σε ελκυστική πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Ιανουάριο.
Ο Εμρέ Τσαν ήθελε να φύγει τον Ιανουάριο από την Γιουβέντους και η επιθυμία του έγινε… πράξη, αφού συνεχίζει στην Ντόρτμουντ.
Ο Γερμανός μέσος που κατάγεται από την Τουρκία μίλησε για τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον τον Γενάρη και τις προτάσεις που είχε, τονίζοντας πως η καλύτερη ήταν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία όμως δεν μπορούσε να μεταγραφεί διότι έχει ιδιαίτερη αγάπη στη Λίβερπουλ.
«Είχα τρεις προτάσεις από ομάδες της Premier League και η μία ήταν πολύ καλή από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν την σκέφτηκα καν λόγω της σχέσης μου και της αγάπης μου για την Λίβερπουλ» είπε ο Εμρέ Τσαν ο οποίος αγωνίστηκε στους κόκκινους την περίοδο 2014-18.
- Ανατροπή σκάφους ανάμεσα σε Σαν Φρανσίσκο και Αλκατράζ – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος
- Ιταλία: Η κυβέρνηση Μελόνι επεκτείνει την «προληπτική προσαγωγή» και σε ανηλίκους
- Τραμπ: Οι επιθέσεις στο Ιράν θα συνεχιστούν μέχρι να πω ότι αρκεί
- ΗΠΑ: Κύμα ζέστης-ρεκόρ πλήττει τις δυτικές περιοχές και εξαπλώνεται στις ανατολικές ακτές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 3 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε εμπορικά πλοία στην Οδησσό
- Σφοδροί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στα παράλια του Ορμούζ – Επιθέσεις του Ιράν σε αμερικανικά πλοία


