Παναθηναϊκός: Μείον τέσσερις στο απουσιολόγιο
Οι Μακέντα, Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Πούγγουρας άρχισαν προπόνηση μετά από αρκετές μέρες.
Την προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ άρχισαν τη Δευτέρα (9/3) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το Σαββατοκύριακο είχαν ρεπό και ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν.
Το πιο σημαντικό ήταν ότι ο Γιώργος Δώνης είδε το απουσιολόγιο του να έχει λιγότερα ονόματα. Οι Μακέντα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Πούγγουρας πήραν μέρος στο πρόγραμμα και υπολογίζονται για το αθηναϊκό ντέρμπι.
Οι Κολοβέτσιος, Κολοβός άρχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ινσούα, Αγιούμπ συνέχισαν τη θεραπεία τους. Οι Καμπετσής, Βαγιαννίδης έχουν προσβληθεί από πυρετό και έμειναν κλινήρεις για να αναρρώσουν. Οι υπόλοιποι έπαιξαν παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442