Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα Παππά - Κακλαμάνη για το προσφυγικό

Κόντρα Παππά – Κακλαμάνη για το προσφυγικό

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στα κλειστά σύνορα είπε ότι δεν επιτρέπονται  μαζικές διελεύσεις χωρίς χαρτιά. «Αυτό γινόταν πάντα.  Είναι όμως αλλοπρόσαλλο να έχουν παγώσει οι αιτήσεις ασύλου».

Οι εξελίξεις στο προσφυγικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο MEGA MAG μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στα κλειστά σύνορα είπε ότι δεν επιτρέπονται  μαζικές διελεύσεις χωρίς χαρτιά. «Αυτό γινόταν πάντα.  Είναι όμως αλλοπρόσαλλο να έχουν παγώσει οι αιτήσεις ασύλου».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ακόμη πως «δεν θα αφήσουμε να γίνει ο εκβιασμός του Ερντογάν υλοποιήσιμος. Καλώς δεν αφήνουμε να γίνει αυτό».

Σχολίασε ακόμα τις παρακρατικές ομάδες που δρουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και έχουν αναλάβει ρόλο συνοριοφυλάκων.

«Επιβάλλεται ένα μέτωπο όλων των δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι σε ακροδεξιά στοιχεία που έχουν αξιοποιήσει αυτήν την κατάσταση, εμφανίζονται ως αυτόκλητοι κουμπουροφόροι, προσβάλλοντας και τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, κάτι τέτοιοι μπορούν να γίνουν πρώτη ύλη για οποιαδήποτε προβοκάτσια έχει στο μυαλό του ο Ερντογάν», ενώ για τους Γερμανούς ναζί που είχαν έρθει στην Ελλάδα, αλλά εκδιώχθηκαν κακή κακώς, υποστήριξε πως «δεν έχουν καμία θέση στην πατρίδα μας».

Από την πλευρά του ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι είναι αρνητικό να θέλουν  κάποιοι να δηλητηριάσουν το κύμα ομοψυχίας που υπάρχει για το προσφυγικό.

Αναφορικά  με τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει για τις Δομές σε ακατοίκητα νησιά, ο κ. Κακλαμάνης είπε ότι δεν είναι επιθυμητή λύση. «Εύχομαι να μη χρειαστεί να γίνει αναγκαία» είπε.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024