Αποκάλυψη MEGA : «Γκρίζοι Λύκοι» κατά των ελληνικών συνόρων
«Γκρίζοι Λύκοι», ακροδεξιοί φασίστες της Τουρκίας συμμετέχουν ενεργά στις απανωτές επιθέσεις που οργανώνει το τουρκικό κράτος για να πέσει το ελληνικό συρματόπλεγμα και ο φράχτης στα σύνορα στον Έβρο.
«Γκρίζοι Λύκοι», ακροδεξιοί φασίστες της Τουρκίας συμμετέχουν ενεργά στις απανωτές επιθέσεις που οργανώνει το τουρκικό κράτος για να πέσει το ελληνικό συρματόπλεγμα και ο φράχτης στα σύνορα στον Έβρο.
Υπερεθνικιστής «Γκρίζος Λύκος» είναι πρωταγωνιστής στα επεισόδια του Έβρου, ηγούμενος ομοϊδεατών του στα σύνορα.
Το εν λόγω άτομο έχει προχωρήσει και σε αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.
Σύμφωνα με πηγές του MEGA, πρόκειται για τον Ερκάν Οζκάν, ο οποίος είναι ένας από τους άντρες ασφαλείας του εθνικιστικού κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, που ουσιαστικά απειλεί την Ελλάδα.
Ο Ερκάν βρίσκεται στη συνοριακή γραμμή στις Καστανιές, σχεδόν κάθε μέρα, διαμαρτυρόμενος για τα κλειστά σύνορα. Ο ίδιος συμμετέχει και ενεργά στα επεισόδια, κάνοντας και live μεταδόσεις.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων