Ενωση Φωτορεπόρτερ: Λιμενικοί και αστυνομικοί τρομοκρατούν συναδέλφους μας για το προσφυγικό
Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα μέλη της στην προσπάθειά τους να καταγράψουν ειδήσεις που αφορούν στο προσφυγικό.
Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα μέλη της στην προσπάθειά τους να καταγράψουν ειδήσεις που αφορούν στο προσφυγικό.
Με ανακοίνωσή της η Ενωση Φωτορεπόρτερ καταγγέλλει περιστατικά βίας και παρεμπόδισης στην κάλυψη των γεγονότων στη Λέσβο.
Η ΕΦΕ επισημαίνει ότι «λιμενικοί και αστυνομικοί παρεμποδίζουν, τρομοκρατούν και προπηλακίζουν συστηματικά» και κάνει λόγο ακόμη και για αναίτιες προσαγωγές και πολύωρες εξετάσεις σε αστυνομικά τμήματα.
«Το λιγότερο, παράλογο, εν έτει 2020 να αποκεφαλίζουμε τον αγγελιοφόρο, όταν και όποτε δεν μας αρέσει η είδηση που φέρνει, και οι πράξεις αυτές εκτός από απαράδεκτες σε μια ευνομούμενη πολιτεία είναι και παράνομες και ανήθικες», σημειώνουν χαρακτηριστικά.
- Η διελκυστίνδα της Μέσης Ανατολής: Γιατί οι σύμμαχοι του Ιράν αποφεύγουν έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ
- Χρήστος Ράμμος: Αποδομώντας το «Alitheia Forum» σε 218 λέξεις – «Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος»
- Στα θρανία οι ασθενείς για τα δικαιώματά τους και την ψηφιακή υγεία
- Συνταγή: Λιγκουίνι με γαρίδες
- Ιράν: Εντείνει τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις – 8 νεκροί από ισραηλινή επίθεση σε εκτοπισμένος στον Λίβανο
- Πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων χτυπήθηκε από βλήμα ανοικτά των ΗΑΕ


