Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το απόλυτο viral: Ο Arod χορεύει ως Τζένιφερ Λόπεζ και «διαλύει» το Ιnternet

Το απόλυτο viral: Ο Arod χορεύει ως Τζένιφερ Λόπεζ και «διαλύει» το Ιnternet

Ένα από τα πιο cool ζευγάρια της showbiz λέει «ναι» στην πρόκληση Flip the Switch και το Διαδίκτυο υποκλίνεται

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο μέλλοντας σύζυγός της Άλεξ Ροντρίγκεζ  – γνωστός ως Arod – έχουν πολλά κοινά και εκτός από τον έρωτα, την αγάπη και την επιτυχία, τους ενώνει και οι κοινή αίσθηση του χιούμορ.

View this post on Instagram

CAA party…. #letsdance

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Η εκρηκτική λατίνα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύντροφός της Αλεξ Ροντρίγιεζ φαίνεται πως εκτός από πολύ ταιριαστό ζευγάρι είναι και από εκείνα τα ζευγάρια που διαθέτουν πολύ χιούμορ και τους αρέσει να τσαλακώνονται.

Και το αποδεικνύουν περίτρανα με το βίντεο που δημοσίευσε ο Αλεξ Ροντρίγιεζ στον λογαριασμό του στο Instagram στο οποίο ποζάρουν μαζί αποδεχόμενοι τη νέα πρόκληση «Flip the Switch» που κάνει θραύση στo TikTok.

Σύμφωνα με αυτό το challenge, στο βίντεο θα πρέπει να συμμετέχουν δύο άτομα. Ο ένας χορεύει και ο άλλος τον καταγράφει, ενώ στη συνέχεια αλλάζουν ρόλους με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται!

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Αλεξ Ροντρίγιεζ πρώτα βλέπουμε τη Τζένιφερ Λόπεζ να χορεύει αισθησιακά και δείχνει τις καμπύλες της.

Φορώντας ένα λευκό εφαρμοστό φόρεμα η Τζένιφερ Λόπεζ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως διαθέτει ένα από τα πιο σέξι κορμιά του πλανήτη. Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αφού λίγο μετά στη θέση της βρίσκεται ο αγαπημένος της Αλεξ Ροντρίγιεζ ο οποίος προσπαθεί να μιμηθεί την Τζένιφερ Λόπεζ.

Το διάσημο ζευγάρι αποδέχθηκε την πρόκληση Flip the Switch που κάνει θραύση στo TikTok, αντάλλαξε ρούχα και αξεσουάρ και φυσικά το ξεκαρδιστικό video έχει ήδη γίνει viral.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024