Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα σε τζαμί που βρίσκεται στην οδό Τανγκέρ στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού, ανακοίνωσε το κανάλι BFM TV.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας ένοπλος, φορώντας κράνος, εισήλθε στην εσωτερική αυλή του τζαμιού πριν ανοίξει πυρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας με κράνος άνοιξε πυρ μέσα στο τζαμί, και δύο σφαίρες βρήκαν έναν 32χρονο στο πόδι.
Ο δράστης έχει διαφύγει και η αστυνομία τον αναζητά, ενώ η κατάσταση του θύματος φαίνεται πως είναι σοβαρή.
Ο 32χρονος σύμφωνα με το Frane Bleu νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται πως περίπου δεκαπέντε άνθρωποι βρισκόταν στο τζαμί τη στιγμή του περιστατικού, σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή που επικαλείται το Actu17, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας