Αντιδράσεις των οπαδών της Γουλβς για το κεκλεισμένων των θυρών με τον Ολυμπιακό
Οργή και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Γουλβς, η απόφαση το παιχνίδι για τους «16» του Europa League με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.
Η Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να διεξαχθούν όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα κεκλεισμένων των θυρών, για τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω του κορωνοϊού. Η έξαρση και τα κρούσματα στη χώρα συνεχώς αυξάνονται κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη λήψη νέων μέτρων για την προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Αυτό σημαίνει ότι και το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γουλβς για τους «16» του Europa League στο Καραϊσκάκη θα γίνει χωρίς κόσμο κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως σε αυτούς των λύκων.
Η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να γίνουν όλα τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών για το επόμενο δεκαπενθήμερο, προκάλεσε απογοήτευση και οργή για όσους είχαν κλείσει εισιτήρια για την Ελλάδα και το ματς της ερχόμενης Πέμπτης, με αποτέλεσμα να γεμίσουν με σχόλια το επίσημο σάιτ της Γουλβς.
Οι περισσότεροι σκέφτονται τα χρήματα που θα χάσουν με τις ακυρώσεις του ταξιδιού, χαρακτηρίζοντας «ανέκδοτο» και «τραγωδία» την απόφαση, ενώ μεταξύ άλλων εκφράζουν την ανησυχία τους μήπως η UEFA επιβάλει μεγαλύτερο περιορισμό και γίνει και το παιχνίδι στην Αγγλία χωρίς την παρουσία του κόσμου.
Παράλληλα, οι οπαδοί της Γουλβς περιμένουν από την κυβέρνηση της Ελλάδας να πληρώσει τα χρήματα για τις κρατήσεις που έχουν ήδη γίνει για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, όπως θα δείτε και σε μερικά από τα σχόλια παρακάτω.
Μερικά από τα σχόλια των οπαδών της Γουλβς στο twitter:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 την Μπράιτον και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League – Τρίτο σερί τρίποντο για την Λίβερπουλ (2-1), νίκες για Μπρέντφορντ (4-1) και Φούλαμ (1-0).
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την είδηση ότι ο προπονητής της ομάδας γυναικών της Βαλένθια έχασε τη ζωή του σε ναυάγιο στην Ινδονησία μαζί με μέλη της οικογένειάς του
H Φιορεντίνα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πάρμα, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 για τη 17η αγωνιστική της Serie A, επιστρέφοντας στις ήττες μετά την ευρεία νίκη επί της Ουντινέζε.