Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εσπιρίτο Σάντο: «Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό, πρέπει να βελτιωθούμε»

Εσπιρίτο Σάντο: «Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό, πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Πορτογάλος προπονητής της Γουλβς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με την Μπράιτον και τόνισε ότι οι Λύκοι θα πρέπει να βελτιωθούν ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η Γουλβς έμεινε στο 0-0 με την Μπράιτον και έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για την 5η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η εμφάνιση των Λύκων,  λίγες ημέρες πριν την πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League, προβλημάτισε έντονα τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Γουλβς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να βελτιωθούμε. Εχουμε μια πολύ μεγάλη πρόκληση μπροστά μας.

Το Europa League είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει πολύ. Στο σημερινό παιχνίδι έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Ξέραμε τους αντιπάλους μας. Τους είχαμε διαβάσει, όμως, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όπως και να έχει, την Πέμπτη έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση».

Η ισοπαλία με την Μπράιτον αφήνει πίσω την Γουλβς στη μάχη για την 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τη Σίτι θα βρεθεί στο +2 από τους Λύκους.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024