Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος... υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν»

Αντιπρύτανης ΑΠΘ: «Ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος… υπάρχει εμβόλιο αλλά το κρύβουν»

Σε μια περίεργη τοποθέτηση για τον κοροναϊό προχώρησε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης

Σε μια περίεργη τοποθέτηση για τον κοροναϊό προχώρησε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε συναγερμό για την επιδημία που τείνει να εξελιχθεί σε πανδημία, με τους ειδικούς να συνιστούν ψυχραιμία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη αυτή κατάσταση, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ αναπαρήγαγε θεωρίες συνομωσίας, του είδους που συναντά κανείς σε διάφορες ιστοσελίδες τρίτης κατηγορίας του διαδικτύου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 ο κ. Γιαννακουδάκης δήλωσε ότι «πιθανολογεί πως ο νέος κοροναϊός είναι κατασκευασμένος» και μάλιστα πως υπάρχει ήδη εμβόλιο το οποίο αναπτύχθηκε πριν από την εξάπλωσή του αλλά δεν το ανακοινώνουν «για λόγους σκοπιμότητας».

«Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας», είπε.

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης, ο οποίος «ευτυχώς» τόνισε πως δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε…

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024