Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Πιστεύει ακόμα και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης ο Δώνης

Παναθηναϊκός : Πιστεύει ακόμα και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μετά το -7 που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει τον Δικέφαλο του βορρά και την ΑΕΚ και να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για το σκάνδαλο πολυϊδιοκτησίας με τη Ξάνθη έβαλε ξανά στο «κόλπο» της δεύτερης θέσης και της εξόδου στο Champions League την ΑΕΚ αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι πράσινοι να είναι στο -8 από τη δεύτερη θέση πριν ξεκινήσουν τα play off, όμως ο Γιώργος Δώνης πιστεύει πως η ομάδα του είναι ικανή από τέταρτη να προσπεράσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να τερματίσει πίσω από τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι είναι κομβικής σημασίας τα δυο πρώτα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το που θα τερματίσει το τριφύλλι.

«Θέλω να επιστρέψετε έτοιμοι μετά το διήμερο ρεπό, για να παίξουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Τα δύο πρώτα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι σημαντικά και αν πάμε καλά, μετά όλα είναι πιθανά», επισήμανε στους παίκτες του ο 50χρονος προπονητής.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024