Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χίμκι – Φενέρμπαχτσε 82-68

Χίμκι – Φενέρμπαχτσε 82-68

Η Χίμκι δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Φενέρμπαχτσε και πλέον όλοι διεκδικούν μια θέση στον… ήλιο. Κακό αποτέλεσμα για τους «αιώνιους»

Από τη στιγμή που οι δύο πρεσβευτές μας στην Ευρωλίγκα δεν πηγαίνουν από νίκη σε νίκη και δεν εξαρτώνται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα, δεν μπορούν παρά να κοιτάζουν και τι κάνουν οι υπόλοιποι ζηλωτές της 8άδας. Η νίκη της Χίμκι επί της Φενέρμπαχτσε (82-68) μάλλον δεν βόλεψε κανέναν εκ των «αιωνίων», καθώς η κατάσταση έμπλεξε ακόμα περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να διατηρήθηκε στην 6η θέση, αλλά πλέον έχει δύο ομάδες σε απόσταση μιας νίκης, ενώ επόμενη υποχρέωση είναι στην Κωνσταντινούπολη, ματς που η Φενέρ θέλει όσο τίποτ’ άλλο. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έμεινε αρκετά πίσω. Όλα αυτά με την υποσημείωση ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι είναι καλό και τι κακό, αλλά και πως η Χίμκι παίζει το επόμενο ματς μέσα στην έδρα της, με αντίπαλο την Μπάγερν, άρα έχει λογικά το πάνω χέρι…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Φενέρμπαχτσε άντεξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν κατάφερε να ελέγξει τη δράση του Σβεντ, τα σουτ του Γιερέμπκο, τη λειτουργικότητα στην επίθεση του Μπούκερ. Ο Κουρτινάιτις πήρε σκορ από πολλούς παίκτες και διαφορά… ασφαλείας (69-54) από το 32’. Ανέβηκε λίγο παραπάνω (74-57) στο 33.30’’, διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Για την ομάδα του Ομπράντοβιτς το σκορ μαρτυρά ότι τίποτα δεν λειτούργησε καλά και πως οι απουσίες μέτρησαν. Ο Λοβέρν ξεκίνησε καλά, ο Ουίλιαμς πήρε προσπάθειες, ο ΝτεΚολό με τον Ντίξον πέτυχαν τους πόντους που τους αναλογούσαν, αλλά ούτε με 68 πόντους έχεις ελπίδες νίκης, ούτε στην άμυνα (όταν δέχεσαι 82) μπορείς να πεις ότι έλεγξες τον ρυθμό.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 41-40, 64-54, 82-68.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024