Για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στη EuroLeague, η Αρμάνι Μιλάνο θα παίξει χωρίς κόσμο, λόγω του κοροναϊού.
Πιο συγκεκριμένα, το ματς της 29ης αγωνιστικής της διοργάνωσης ανάμεσα στους Ιταλούς και τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (12/3, 21:45), θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ενώ δεν θα υπάρχουν ούτε δημοσιογράφοι στο «Mediolanum Forum».
Τα προηγούμενα δύο ματς όπου η Αρμάνι δεν είχε την στήριξη του κόσμου της, ήταν εκείνα κόντρα στη Ρεάλ στο «Mediolanum Forum» και τη Βαλένθια στην Ισπανία.
Για τον Ολυμπιακό, αυτή είναι η πρώτη φορά που θα παίξει χωρίς κόσμο στη EuroLeague, εξαιτίας του κορονοϊού.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.