Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υδροχόος: Μαζί του θα κάνεις το πιο παθιασμένο κρεβάτι

Υδροχόος: Μαζί του θα κάνεις το πιο παθιασμένο κρεβάτι

Ο Υδροχόος δε νιώθει αμήχανα να εκφραστεί στον ερωτικό τομέα και αυτό γιατί μάλλον είστε ήδη γνωστοί μεταξύ σας

Είναι το ζώδιο που ήδη θα έχεις για φίλο σου ή κολλητό σου. Αυτό το λέμε από την άποψη ότι σπάνια θα κάνει σεξ ο Υδροχόος με εντελώς άγνωστα άτομα. Προτιμά να κάνει σεξ ή σχέση με κάποιο άτομο που ήδη ξέρει.

Ως εραστής

Έχει πολλή φαντασία και έντονη δημιουργικότητα. Βλέπει το σεξ σαν περιπέτεια που του προξενεί ικανοποίηση. Του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία στο κρεβάτι, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ.

Το να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι διασκεδαστικό, θα γελάσετε και θα κάνετε ανόητα πράγματα, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα πάντα ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο, του αρέσουν οι αυθόρμητες και οι γρήγορες συνευρέσεις.

Θέλει να κάνει και διαφορετικές στάσεις γιατί διαφορετικά θα βαριέται πολύ. Δε μπορεί τη ρουτίνα στο σεξ. Ο Υδροχόος είναι ευαίσθητος στις ανάγκες και τις αντιδράσεις του συντρόφου, αλλά δεν είναι εύκολο για τον σύντροφο να αντιληφθεί τις επιθυμίες του. Ο Υδροχόος φαίνεται να λειτουργεί κατά βάθος περισσότερο για την προσωπική του ικανοποίηση.

Βλέπει το σεξ ως κάτι που δε θα έπρεπε να έχει συναισθήματα αλλά ως κάτι το πιο ενστικτώδες με αποτέλεσμα να εκφράζεται ελεύθερα και χωρίς αναστολές. Ο Υδροχόος θέλει να γνωρίσει τον σύντροφο κάνοντας έρωτα, σαν να ήταν μια ιατρική εξέταση – ή πιο συγκεκριμένα μια ψυχολογική.

Δε θα τον δεις να κάνει απότομες κινήσεις. Μπορεί να μην του αρέσει ο έρωτας και να προτιμά το λεγόμενο «άγριο» σεξ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι σωστότατος απέναντί σου. Έχει αρκετά φετίχ και θα χαρεί πολύ να τα μοιραστεί μαζί του. Είναι προοδευτικός στις αντιλήψεις του οπότε αν είσαι άτομο με πουριτανικές αντιλήψεις μην μπεις καν στη διαδικασία.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024