Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες απώλειες για τον Ερντογάν στην Ιντλίμπ - Νεκροί δύο τούρκοι στρατιώτες

Νέες απώλειες για τον Ερντογάν στην Ιντλίμπ – Νεκροί δύο τούρκοι στρατιώτες

Οι δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν μόλις λίγη ώρα μετά την απόφαση για κατάπαυση του πυρός στην Ιντλίμπ ανάμεσα στις τουρκικές και τις συριακές δυνάμεις, η οποία λήφθηκε κατά την συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν όταν οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ στην Ιντλίμπ, μερικές ώρες πριν αρχίσει να τίθεται σε ισχύ η εκεχειρία που συμφωνήθηκε μεταξύ της Άγκυρας και της Μόσχας.

Σε δήλωση, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας τόνισε πως οι τουρκικές δυνάμεις προέβησαν σε αντίποινα σε στόχους της κυβέρνησης της Συρίας.

Σημειώνεται πως οι δύο τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν μόλις λίγη ώρα μετά την απόφαση για κατάπαυση του πυρός στην Ιντλίμπ ανάμεσα στις τουρκικές και τις συριακές δυνάμεις, η οποία λήφθηκε κατά την συνάντηση των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα μεσάνυχτα μεταξύ 5ης και 6ης Μαρτίου θα εφαρμοστεί κατάπαυση του πυρός στην Ιντλίμπ ανάμεσα στις τουρκικές και τις συριακές δυνάμεις.

Όπως επεσήμανε ο τούρκος πρόεδρος, τα τουρκικά στρατεύματα διατηρούν το δικαίωμα να απαντήσουν σε οποιαδήποτε «εχθρική πράξη» από τον συριακό στρατό. Ωστόσο, διαβεβαίωσε πως οι τούρκοι στρατιώτες απλώς θα επιβλέπουν την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024