Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Ο… κοροναϊός «χτύπησε» και το ΟΑΚΑ [Εικόνα]

Παναθηναϊκός : Ο… κοροναϊός «χτύπησε» και το ΟΑΚΑ [Εικόνα]

Λίγος κόσμος για την ώρα στο κλειστό με τις πωλήσεις της τελευταίας ημέρας να πέφτουν κατακόρυφα, σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και δίνει μία πολύ δύσκολη «μάχη» απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι Πράσινοι χρειάζονται τη νίκη για μην μπλέξουν σε περιπέτειες και εννοείται και την στήριξη του κόσμου τους, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν αστειεύεται και αναζητά το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.

Την ίδια ώρα βέβαια, 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι κερκίδες στο ΟΑΚΑ ήταν άδειες, σε σχέση με την προσέλευση των προηγούμενων παιχνιδιών στο κλειστό του Αμαρουσίου. Ο λόγος;

Σίγουρα υπάρχει μία μικρή απογοήτευση από τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα, όμως υπάρχει μία επιπλέον αιτία για να μην είναι γεμάτο το γήπεδο.

Όπως λέγεται λοιπόν, οι  πωλήσεις της τελευταίας ημέρας έπεσαν κατακόρυφα, σε σχέση με προηγούμενες, λόγω φόβου  για τον κορονοϊό. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο, ο κόσμος είναι θορυβημένος από όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα, άρα είναι και πολλοί που αποφάσισαν να μην βρεθούν στο ΟΑΚΑ για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, που άλλες εποχές θα ήταν ήδη sold out.

Δεν λέμε ότι δεν θα έχει υποστήριξη η ομάδα του Πιτίνο με την ΤΣΣΚΑ, όμως αναμφισβήτητα ο κόσμος το σκέφτεται διπλά για να «κλειστεί» σε ένα γήπεδο αυτές τις μέρες.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024