Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ σε Τσαβούσογλου: «Να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα»

Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ σε Τσαβούσογλου: «Να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα»

Να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις, προτρέπει τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας

Την παρέμβαση της Αθήνας προκάλεσε προκλητική ανάρτηση του τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Απαντώντας στον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, ο οποίος για ακόμη μια φορά κουνά το δάχτυλο στην Ελλάδα παραδίδοντας μαθήματα… Δημοκρατίας, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών τον καλεί να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις.

«To να βασίζεσαι σε πραγματικά γεγονότα αντί σε ψευδείς ειδήσεις είναι πάντοτε καλό στη διπλωματία. Όπως είναι και η ψυχραιμία» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Την παρέμβαση της Αθήνας προκάλεσε προκλητική ανάρτηση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος επανέλαβε τα περί πυροβολισμών και θανάτων προσφύγων από την Ελλάδα στα σύνορα στον Έβρο.

«Πιστεύεις ότι είναι αποδεκτό να ρίχνεις δακρυγόνα εναντίον αθώων προσφύγων; Είναι αποδεκτό να τους πυροβολείς και να τους σκοτώνεις; Αντί να διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις για εμάς, η Ελλάδα θα πρέπει να μεταχειρίζεται τους πρόσφυγες ως ανθρώπινα όντα, όπως εμείς, στην Τουρκία» έγραψε απευθυνόμενος στον έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024