Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μεγάλη άνοδο σημείωσε την Τετάρτη το χρηματιστήριο της Wall Street στη Νέα Υόρκη, με τον δείκτη Dow Jones να καταγράφει άνοδο άνω των 1.000 μονάδων.
Η Σούπερ… Τετάρτη
Το κλίμα στη Wall Street άλλαξε μετά τα αποτελέσματα της «Σούπερ Τρίτης» – τις εσωκομματικές εκλογές των Δημοκρατικών – κατά τις οποίες ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν σημείωσε σειρά από νίκες σε σημαντικές πολιτείες, αποκτώντας προβάδισμα για το χρίσμα του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Το ράλι των μετοχών ήρθε μια μέρα μετά την αιφνιδιαστική μείωση των επιτοκίων από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, ενώ παραμένουν οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις του κοροναϊού στην παγκόσμια οικονομία.
Οι δείκτες
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κατέγραψε άνοδο 1.173,45 μονάδων (+4,53%) φθάνοντας στις 27.090,86 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας ενισχύθηκε κατά 333,9 μονάδες (+3,85%), φθάνοντας στις 9.016,73 μονάδες.
Ο Standard & Poor’s 500 έκλεισε στις 3.130,12 μονάδες με κέρδη 126,75 μονάδων (+4,22%).
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!