Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Του είπε «δεν θέλω τον κοροναϊό σου» και τον σάπισε στο ξύλο

Του είπε «δεν θέλω τον κοροναϊό σου» και τον σάπισε στο ξύλο

Ο νεαρός κάνει λόγο για «ρατσιστική επίθεση», τονίζοντας ότι ενώ τον χτυπούσαν ένας από τους δράστες φώναξε «δεν θέλω τον κοροναϊό σου στη χώρα μου» και στη συνέχεια τον χτύπησε στη μύτη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μια παρέα Άγγλων έπεσε ένας νεαρός, επειδή η καταγωγή του είναι από τη Σιγκαπούρη, μια χώρα που βρίσκεται στην Ασία, όπου εμφανίστηκε ο κοροναϊός.

Συγκεκριμένα, ο Τζόναθαν Μοκ περπατούσε στην οδό Όξφορντ, όταν τον πλησίασε μία ομάδα ατόμων και άρχισε να τον χτυπάει με μανία. Σύμφωνα με τον 23χρονο, ήταν τρεις ή τέσσερις άντρες και μία γυναίκα.

Ο νεαρός κάνει λόγο για «ρατσιστική επίθεση», τονίζοντας ότι ενώ τον χτυπούσαν ένας από τους δράστες φώναξε «δεν θέλω τον κοροναϊό σου στη χώρα μου» και στη συνέχεια τον χτύπησε στη μύτη.

Σύμφωνα με το CNN, ο Μοκ κατάφερε να πάει στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν για πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ο 23χρονος φοιτητής κοινοποίησε φωτογραφίες από την επίθεση που δέχτηκε στο Facebook.

Πώς περιγράφει την επίθεση

«Ξαφνικά δέχτηκα την πρώτη μπουνιά. Έμεινα άφωνος. Ενώ ήμουν ακόμη σοκαρισμένος, έφαγα τη δεύτερη μπουνιά. Μερικοί περαστικοί προσπάθησαν να μιλήσουν στους δράστες, λέγοντάς τους πως είναι τέσσερις και είμαι ένας. Ενώ προσπαθούσα να εξηγήσω σε έναν εκ των περαστικών ότι δεν έκανα κάτι, με κλώτσησε ο ένας και μου είπε πως «δεν θέλω τον κοροναϊό σου στη χώρα μου», αμέσως μετά με χτύπησε δυνατά και γέμισα αίματα» περιγράφει ο ίδιος.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024