
Κοροναϊός : Τους 107 έφτασαν οι νεκροί στην Ιταλία
Εξαπλώνεται ραγδαία ο κοροναϊός στην Ιταλία. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 28 άτομα σε μόλις 24 ώρες, φθάνοντας τους 107. Κρούσματα έχουν διαγνωστεί σε 19 περιφέρειες της χώρας.
Εξαπλώνεται ραγδαία ο κοροναϊός στην Ιταλία!
Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 28 άτομα σε μόλις 24 ώρες, φθάνοντας τους 107, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον 3.089, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρχών.
Παράλληλα, 207 ασθενείς έχουν γίνει καλά και είναι αρνητικοί στα ειδικά τεστ.
Σε 19 περιφέρειες της Ιταλίας έχουν διαγνωστεί κρούσματα και οι ασθενείς που έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο είναι 1.346.
Εξ αυτών, 295 βρίσκονται σε εντατικές μονάδες θεραπείας.
Οι πρώτες τρείς περιφέρειες, σε αριθμό κρουσμάτων είναι η Λομβαρδία, με 1.820, η Εμιλια Ρομάνια με 544 και το Βένετο με 360.
Το υπουργείο Παιδείας της Ιταλίας επιβεβαίωσε και επίσημα ότι τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις 15 Μαρτίου.
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Πανελλαδικός και Παγκύπριος Διαγωνισμός Σχολικών Εφημερίδων και Δημοσιογραφίας
- Τα πιο γλυκά «κεράσια» όλων των εποχών
- Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς στη Νίκαια της Γαλλίας
- Λευκάδα: Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης των εκρηκτικών που βρέθηκαν στο θαλάσσιο – Βίντεο ντοκουμέντο
- «Έι, έι, έι!»: Τα πήρε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Ναϊρόμπι – Επέπληξε το κοινό
- Γεωλόγοι ενεργοποίησαν ρήγμα και προκάλεσαν εσκεμμένα χιλιάδες σεισμούς




