Παναθηναϊκός: Συγκίνηση στην κηδεία του Παπαεμμανουήλ
Δεκάδες μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού αποχαιρέτησαν την Τετάρτη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Παπαεμμανουήλ.
Σκεπασμένος με την πράσινη σημαία με το Τριφύλλι, το χρώμα και το έμβλημα που τόσο αγάπησε και υπηρέτησε για δεκαετίες, κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ανδρέας Παπαεμμανούηλ στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.
Στην νεκρώσιμη τελετή παραβρέθηκαν δεκάδες μέλη της οικογένειας του Παναθηναϊκού, για να αποχαιρετήσουν ένα από τα επιφανέστερα μέλη της.
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- ΕΠΟ: Ο Γκαγκάτσης δεν απάντησε στις καταγγελίες Καραπαπά για τη διαιτησία
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Ένταση στο Μεξικό λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ (vid)
- Η δραματική κρίση του Ερυθρού Αστέρα στο πόλο
- «Πακέτο» τους Μουρίνιο και Κονατέ – Η υπόσχεση του Πέρεθ στον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης
- Ομπράντοβιτς: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ας τελειώσουν τα πρωταθλήματα πρώτα…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)



































![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442